VELIKI LJUDI JOŠ VEĆA SRCA – naši malci su za primer

Njima je ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu definitivno važnija od svega. I u njoj uživaju bezgranično. Na roditeljima i trenerima je da ih maksimalno podrže, što oni neprekidno i rade…

Godinama smo gradili (to radimo i dalje) reputaciju ugledne škole fudbala spremne da u skladu sa svojim mogućnostima pomogne svima. Naša deca nam pomažu da se stečena reputacija unapredi i ugled škole podigne na viši nivo.

Oni su spremni da igraju koliko god je utakmica potrebno u danu i time nam pokazuju da je njihova ljubav velika i neukrotiva; da je lopta njihova najdraža igrača; da je postignut gol erupcija emocija; da željno iščekuju radovanje sa saigračima; da je osmeh kada lopta pređe belu liniju jedino što im u ovom trenutku znači i što im je zaista potrebno…

U vremenu koje slobodno možemo nazvati „Ljubav u doba korone“ naša je obaveza i glavni zadatak da tim neiskvarenim malim, voljenim bićima ulepšamo svaki mogući trenutak. Da nikada ne zaboravimo da su samo deca, primorana na brže sazrevanje. Naša misija sastoji se u pravovremenoj i tačnoj edukaciji da vreme u kome se ni mnogo stariji ne snalaze, učinimo takvim da oni ne primete nikakvu razliku u odnosu na „normalan“ život. Hajde da deci izmamimo osmeh u inat maskama od kojih se ne vidi! Hajde da ih stavimo u plan ispred prvog! Hajde da našu decu učinimo posebnijom (posebna već jesu). Hajde da razmišljamo o njima i njihovim emocijama! Hajde da ih volimo – više nego ikada pre!

Za kraj, hvala svakom detetu, roditelju, pratiocu, navijaču i svim našim trenerima koji su ukazali veliko poštovanje klubu kada su bez razmišljanja ostajali posle naših zakazanih utakmica i igrali sa drugarima kojima je u tom trenutku trebala pomoć. Još jednom hvala i svaka čast! To smo mi!

Mi smo naučeni da pomažemo! Mi smo STAR Zemun!

STAR MALCI 2013: Stefan (trener), Teki, Andra, Tale, Uki, Mićko, Vuk, Adi, Kačar, Žile
STAR MALCI 2012: Panta (trener), Pop, Mare, Ralke, Antara, Bogdan, Milinko (gornji red); Adi, Kačar, Sava, Mare, Nidža (donji red)
Call Now Button